Support Forum Support Forum GDPR Cookie Compliance Font inside buttons is the same color as the button

Topic Resolution: Resolved
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • Avatarfabsmartins
    March 05, 2020 @ 1:00 pm

    Hi guys,
    when I am viewing the website on Chrome or Opera the text colos within the buttons is the same as the color of the button and I am unable to change that.

    When I view it on Safari, the text is a different color.

    Also, on some pages the button is the correct color, in others is it just gray…

    Can you please help?

    thanks
    Fabs

    Moove AgencyMoove Agency
    March 06, 2020 @ 9:18 am

    Hi fabsmartins,

    Thanks for using our plugins.

    Could you please check the branding tab in GDPR Cookie Compliance, and update your primary colour to: #64b843

    Hope this helps.

    Avatarfabsmartins
    March 06, 2020 @ 10:07 am

    Hi my pamar color is already that one…

    my secondary is

    i continue to experience the same problems on different browsers.

    thanks

    Avatarfabsmartins
    March 06, 2020 @ 10:09 am

    sorry…

    primary: #64B843
    secondary: #F28B00

    color of button = #C0C0C0

    Moove AgencyMoove Agency
    March 06, 2020 @ 10:16 am

    Could you try to purge all the caches in your site?
    It seems the assets are loaded from “siteground-optimizer-assets” these are outdated.

    Hope this helps

    Avatarfabsmartins
    March 06, 2020 @ 10:58 am

    I cleared all local cache and all cPanel caches and I am still having the same issue…

    on some pages I have the correct color, on others i do not. for example:

    https://kpipartners.com.br/loja/ —- correct colors

    https://kpipartners.com.br —- incorrect colors.

    this behavior has been observed since plungin install and clearing caches has not changed the behavior.

    It seems that the pages that use Thrive Themes’ Thrive Architect to payout the page gives rise to this issue….

    thanks
    Fabs

    Avatarfabsmartins
    March 06, 2020 @ 11:04 am

    Also, thank you very much for the diligent and prompt support!

    Moove AgencyMoove Agency
    March 17, 2020 @ 8:58 am

    Hi Fabsmartins,

    Apologises for the late reply on this.

    We just checked your site and it seems the inline styles are not loaded on your homepage. If you can see the rest of your pages, the buttons are working properly, the primary and secondary colours and other branding elements are looking good. However, on your homepage, somehow the inline scripts are not injected. Please speak to your developer to check the home template for you, it should be some restriction or missing wp_head function.

    Hope this helps.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
You must be logged in to reply to this topic.